Vanaf nu kun je na je bezoek aan het Rotterdams Mariniersmuseum overnachten in een iconische kubuswoning. Compleet met klimmuur, uitkijkpost met verrekijker en mariniersontbijt waan je je even een echte marinier.

Uniek nachtje Rotterdam

Wie een uniek uitje zoekt in Rotterdam boekt een overnachting in een mariniersstijl kubuswoning. Hier slaap je in een comfortabele gezinskamer met ludiek ontbijt én een bezoek aan het Mariniersmuseum.

De gecamoufleerde hotelkamer is niet alleen om te slapen maar je kunt er ook klimmen, klauteren of verstoppen in een uitkijkpost met uitzicht op de Oude Haven.

Kinderen kunnen hier hun fantasie de vrije loop laten gaan en voelen zich even marinier.

 

 

Combi-deal museumbezoek en slapen
Het StayOkay hotel bevindt zich tegenover het Mariniersmuseum. De combi-deal overnachting en museumbezoek is online te reserveren via de website van StayOkay Rotterdam.

Stoerste museum van Rotterdam

Het leven van een marinier is uitdagend, spannend en afwisselend. In het Mariniersmuseum ervaar je dit zelf. In de avontuurlijke experience Mariniers op Missie moet je met je team een belangrijke opdracht vervullen.

Tijdens de zomervakantie (17 juli t/m 29 augustus) zijn er nog meer activiteiten: wordt museummarinier, vang piraten, storm door de hindernisbaan of leer over de geschiedenis van het Korps Mariniers.

In de nieuwe tentoonstelling Helden maak je kennis met de helden van de mariniers en nomineer je jouw eigen held. Meer zin om naar buiten te gaan? Het museum is startpunt voor actieve wandelingen door de omgeving.

 

 

 

Cadeautje
Deze zomer krijgen álle kinderen een gratis goodybag (zolang de voorraad strekt) in het Mariniersmuseum.
Woon je in Rotterdam? Vergeet het Jeugdvakantie paspoort niet om gratis naar binnen te kunnen!

Kubuswoningen

De kubuswoningen zijn al meer dan 40 jaar beeldbepalend in Rotterdam. De architect, Piet Blom, wilde met de woningen een soort dorp in een grote stad bouwen. Hierbij zag hij de huizen als bomen en het complex als bos. Als je voor de kubuswoningen staat en de schuine muren ziet kan je niet anders denken als: hoe kun je hierin wonen? De woningen maken een verbinding tussen het stadscentrum en de Oude Haven met zijn gezellige restaurants.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Communicatie en Evenementen Mariniersmuseum