Zaterdag 15 juni heeft de jaarlijkse Reünie omgeven door Sport en Spel weer plaatsgevonden. Dit jaar met een extra tintje; het was de 30e editie dus het 6e lustrum!  Alle aanwezigen kregen een leuke gadget in de vorm van een sleutelhanger-meetlint met Korpsembleem.

Even leek het dat dit jaarlijkse feest met een hoog reünie gehalte letterlijk en figuurlijk in het water zou vallen. In de vroege ochtend regende het pijpenstelen. Uiteraard mag dit geen probleem zijn voor onze oud- en actief dienende mariniers, wij zijn ten slotte niet voor niets amfibisch getraind!

Er hoefde geen gebruik gemaakt te worden van dit specialisme. Toen de eerste deelnemers en andere belangstellenden zich aanmeldden, stopte de regen en kon de dag afgewerkt worden in prima droog voorjaarsweer.

Er werd weer hard gestreden door de teams tijdens de Zeskamp in een gezellige reünie-achtige ambiance. De prijsuitreiking vond plaats in de kantine, onder het genot van een hapje en een drankje omlijst met livemuziek.

 

 

Onze voorzitter Piet Kruithof maakte van de gelegenheid gebruik om Arie van de Broek te benoemen tot Lid van Verdienste van de vereniging.  Rob van Miltenburg, die dit jaar voor de 25ekeer als Coördinator de reünie (mede) organiseerde, kreeg van onze voorzitter een Blijk van Waardering uitgereikt.

Na alle plichtplegingen werd de dag afgesloten met een overheerlijke BBQ. Kortom er kan weer gesproken worden van een drukbezochte en uitermate geslaagde reünie. Zie verder de onderstaande foto-impressie van deze dag.

Eimerd van de Griend,
Commissaris PR & Werving