Contact Oud en Actief Diende Mariniers (COM)

Zaterdag 9 juni was het weer zover de jaarlijkse, landelijke, Reünie omgeven door Sport en Spel. Deze dag, 29eeditie, vond plaats in de stralende. Alle oud en actief dienende mariniers, met hun partners, konden elkaar weer ontmoeten in een overvol programma met sport en spel en een gezellig samenzijn.

Het sportgedeelte was dit jaar anders van opzet. Buiten de Highland Games, het touwtrekken, schieten en joule de boule, competitie was er een achtkamp. Op alle onderdelen bestreden de teams elkaar fanatiek.

Aan het eind van de middag kon de balans opgemaakt worden en eindigde COM Noord voor het 3eachtereenvolgende jaar op de 1eplaats. De commandant van de Van Braam Houckgeestkazerne reikte de prijzen uit.

Vervolgens was de microfoon aan de kersverse voorzitter van het COM Piet Kruithof die de scheidende voorzitter Sjaak Severs benoemde tot erelid van de vereniging waarbij de echtgenote van Sjaak, Inga, uiteraard ook in het zonnetje werd gezet.

Na de prijsuitreiking en huldiging werd de dag voortgezet met gezellig samenzijn omlijst door livemuziek. Afsluitend naam iedereen deel aan een uitgebreide BBQ.

Wederom een drukbezochte geslaagde dag. Iedereen kijkt nu al uit naar 2019 editie 30 van de COM Reünie Omgeven door Sport en Spel.