Wat vliegen de maanden voorbij en daarom moeten we ons toch weer ons richten op het grootste vierdaagse wandelevenement ter wereld. Het lijkt nog zover weg, maar de voorbereidingen voor de  103e Nijmeegse Vierdaagse zijn alweer in volle gang.

Het is nu noodzakelijk de belangstellingsuitvraag te plaatsen om zo op tijd de detachementsopgave te kunnen indienen bij de 4-Daagse organisatie. De landelijke- en internationale belangstelling voor dit in de wereld unieke wandelevenement is enorm.

Vorig jaar namen de Oud Mariniers voor de 7e keer met een 30 km peloton- en voor de 34e keer met een 40 km peloton deel aan dit bijzonder sfeervolle sportieve evenement. De mannen die eerder deelnamen aan deze wandeltocht in COM-detachementsverband zijn na afloop dan ook bijzonder enthousiast en terecht trots op hun geleverde prestatie, veelal een persoonlijke overwinning en ik hoor dan ook regelmatig “ dat had ik veel eerder moeten doen”. Elke dag van start tot finish aangemoedigd te worden door duizenden toeschouwers, met als hoogtepunt de bijzonder indrukwekkende intocht op de “Via Gladiola” waar we als Oud Mariniers ons sportieve visitekaartje afgeven en elk jaar weer bewondering oogsten met ons optreden.

Bent u sportief, ga dan een keer de uitdaging aan. Staat dit toch nog op uw bucketlist, wacht niet en laat geen tijd verloren gaan, doen!! Meld u aan en neem de eerste stap.

Datums: De Nijmeegse Vierdaagse zal worden gehouden van dinsdag 16 juli 2019 t/m vrijdag 19 juli 2019.

Dagafstanden: 30 km leeftijdscategorie vanaf 60 jaar, 40 km leeftijdscategorie 50 t/m 59 jaar.

Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid bestaan voor de lopers boven de 60 jaar om deel te nemen aan de dagafstand van 40 km.

Specifieke informatie: informatie betreffende tenue, training, inschrijfkosten, tijdstippen, verzorging en logeermogelijkheden e.d., wordt medio maart verstrekt nadat uw aanmelding door mij is ontvangen en de detachementgrootte bekend is.

Uw reactie schriftelijk en uiterlijk vóór vrijdag 1 maart 2019 naar: Let op nieuw adres en e-mail !!!!

C.Mudde
De Pol 17
3951 AW MAARN
Mob: 06-46181708
E-mail: c.mudde@ziggo.nl

U ontvangt dan een aanmeldingsformulier.

Kortom, meld u aan voor “The Walk of the World” en beleef onvergetelijke wandeldagen.

Dag 1. De dag van Elst
Dag 2. De dag van Wijchen
Dag 3. De dag van Groesbeek
Dag 4. De dag van Cuijck.

En dat allemaal in de prachtige omgeving van Nijmegen.

Vriendelijke groet,
Cees Mudde

Foto: Piet van Geresteijn