De definitieve locatie voor Mariniersdag te houden op 11 juni 2022 is bekend. Biddinghuizen wordt de plaats van handelen en wel aan de Strandgaperweg 4 (kruising Bijsselseweg) De dag start om 10.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren.

De Mariniersdag is geheel anders van opzet met een hoog reüniegehalte en met enig sportief vertier. Diverse activiteiten, een netwerkplein waar veel leden van de associatie acte de préséance zullen geven, muzikale omlijsting, een BBQ/vette hap en om de keel te smeren diverse dranken. Kortom een dag die je niet wil missen en waarbij je lekker kan bijpraten en ontmoeten.

Opgeven voor de Mariniersdag:

Voor COM leden/buitengewone leden/donateurs en hun familie, kinderen en/of kleinkinderen gaat middels opgave bij de afdelingen of identiteitsgroepen. Overige belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het Servicepunt Mariniersassociatie.

Email: servicepunt@nlmariniersassociatie.nl

Tel:     088-9563906

Voor niet leden zijn er wel kosten aan verbonden en wel €10,00 p.p. waarvoor u een lunch, een BBQ/vette hap en consumptie krijgt.

Voor mensen die met het openbaar vervoer willen komen zijn we aan het onderzoeken of we een pendelbus kunnen regelen. Mocht dat lukken  dan gaat deze rijden tussen treinstation Dronten en Biddinghuizen. Hier volgt nog nadere informatie over.