Herfst! Tijd om te genieten van gezellige uitjes binnen of buiten. Ook in de herfstvakantie is er bij ons van alles te doen, te ontdekken én te beleven! Uiteraard allemaal ‘coronaproof’

 

Witte Huis tussen het puin

NU TE ZIEN:
STAD IN PUIN

De fototentoonstelling Stad in puin. Rotterdam na het bombardement in beeld, geeft een indrukwekkend beeld van de enorme ravage in de stad, vlak na het Duitse bombardement op 14 mei 1940.
De tentoonstelling is wegens succes verlengd en is nog t/m 25 oktober te zien.

 

 

 

 

MAJOOR MAAS ZOEKT:
MUSEUMMARINIERS

In zijn vlogs neemt Majoor Maas je mee in de wereld van de mariniers. Als je goed oplet, leer je bijvoorbeeld over de mariniersopleiding. Nu zoekt hij museummariniers. Denk jij dat je die uitdaging aan kunt? Kom dan deze herfstvakantie langs en wordt zelf ook museummarinier

 

 

VERRASSING

Bezoek je deze vakantie het museum dan krijg je ook nog een leuke verrassing voor thuis met o.a. de interactieve gezinswandeling van Majoor Maas (alleen deze vakantie gratis) en leuke doe projecten voor een regenachtige dag.

 

 

FEEST!

Het Mariniersmuseum is jarig. Het museum bestaat dit jaar 40 jaar, waarvan 25 jaar op de locatie aan de Wijnhaven. De komende tijd gaan we dit op allerlei manieren vieren. O.a. door de opening van een nieuwe tentoonstelling. Via onze social media kanalen ben je als eerste op de hoogte van onze plannen. Volg je ons al op Instagram?

 

 

 

KINDERFEESTJE

Weet je niet zeker of je thuis een kinderfeestje wilt houden? Vier het dan in het Mariniersmuseum! Wij hebben een leuk programma voor je en er is genoeg ruimte. En natuurlijk houden we ons aan de RIVM-richtlijnen.

 

 

 

RESERVEER JE TICKETS!

Belangrijk om te weten: Het Mariniersmuseum houdt zich aan de coronamaatregelen en de RIVM-richtlijnen. Een bezoek aan het museum is daarom alleen mogelijk met reservering, óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt. Via onze ticketpagina is een ticket met datum en tijdslot naar keuze eenvoudig te reserveren. Vergeet je mondkapje niet tijdens een museumbezoek.

Naar de website voor meer informatie

 

Bron: Mariniers Museum