Beste leden,

Met gevoelens van bezorgdheid en onzekerheid volg ik, net als u allen, de ontwikkelingen van de coronaviruspandemie. We bevinden ons in onbekend vaarwater waarbij het van belang is dat we kalm en solidair moeten zijn en blijven. Zoals u waarschijnlijk al weet heb ik, om u en uw naasten te beschermen, besloten om alle COM gerelateerde bijeenkomsten tot nader order uit te stellen. Daarmee geef ik invulling aan de verantwoordelijkheid om te voorkomen dat het virus zich verder verspreid. U zult vanwege het niet door kunnen gaan van COM bijeenkomsten elkaar minder zien. Maar laat dat geen belemmering zijn om contact met elkaar te blijven houden en om elkaar steun te bieden waar nodig. Als COM zijn en blijven we een hechte familie. Rest mij om u en uw naasten de komende tijd veel sterkte toe te wensen. Ik hoop met heel mijn hart dat u met zijn allen de komende moeilijke tijd in gezondheid zult doorkomen. En ik wens diegene die getroffen zijn door het virus een spoedig herstel. En dat we elkaar zodra we ons weer in veilig vaarwater bevinden weer snel zullen treffen. Qua patet orbis!

Met vriendelijke groet,

Piet Kruithof