Simon Peijnenborgh, oud marinier, die na een bijna doodervaring – zijn begrafenis werd al voorbereid- besloot het beste uit het leven te halen.

Volgens Simon hebben we veel invloed op hoe we ons voelen, hoe gezond en vitaal we ons leven leiden, en hoe we onze dromen realiseren. Deze reis ging bij hem met vallen en opstaan. De reis is ook nooit af. Na het overlijden van zijn moeder, een burn out en overtraind raken heeft hij na zijn periode bij het Korps Mariniers de transitie gemaakt van DENKEN, DOEN en pas veel later VOELEN naar VOELEN, DOEN en DENKEN. De ervaringen die hij opdeed tijdens zijn eigen reis naar zijn innerlijke kompas wil hij graag delen. Op een speelse manier wordt je verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid geprikkeld.

Olifant Wawa, het knuffeldier uit Simons kindertijd, droomt ervan de bergen te zien. Samen met twee vriendinnen, Rhea de ijsvogel en Vera de sprinkhaan, gaat hij op reis. De ontmoetingen en avonturen raken de essentie van het leven.
Thema’s die aangeraakt worden zijn krachten en talenten, veiligheid en verbondenheid, (zelf)vertrouwen en onzekerheid, vreugde en verdriet, dankbaarheid en kwetsbaarheid, vitaliteit en veerkracht, leiderschap en eigenaarschap, vertragen en ruimte maken, gezondheid en genieten, meditatie en rust, diversiteit en inclusie, en nog veel meer.

Als coach en vitaliteitsspecialist gidst Simon mensen en organisaties hun energie te focussen op het realiseren van hun mooiste vitale leven en de droomambitie van de organisatie.

Dit is een klimaatpositief boek. Het papier van PaperWise is niet van bomen gemaakt maar van landbouwresten. Voor  iedere 25 verkochte boeken wordt via Treesforall een nieuwe boom geplant.

Lees hier het persbericht voor meer informatie