Het Mariniersmuseum en de StayOkay hebben de handen ineen geslagen en hebben een ware beleving in een van de kamers gebouwd.

Een marinierskamer voor gezinnen met klimwand en een uitkijkpost over de Maas bruggen en het Witte Huis. De StayOkay ligt op een steenworp afstand van het mariniersmuseum en is gevestigd In de befaamde kubuswoningen In de oude haven.

een ware beleving die net zo cool is voor grote als kleine avonturier s en als dat nog niet genoeg is mag je ook nog eens op ontdekking In het Mariniersmuseum. Dat maakt de marinierservaring compleet. Leuk om te weten: al vanaf 1817 worden alle mariniers in Rotterdam opgeleid en nu kun je een museummarinier worden In het museum!

Deze gave mariniers/avonturenkamer met klemwand en uitkijkpost vind je in een kubuswoning In het StayOkay In Rotterdam en is (inclusief entree voor het mariniersmuseum) vanaf 1 mei 2021 te boeken:

 

Klik hier voor meer informatie en reserveren

*Let op: het museum is tot 26 mei gesloten. Bij overnachtingen voor 26 mei krijg je een tegoedbon voor het mariniersmuseum.

Bron: PR COM en StayOkay Rotterdam