Beste veteraan,

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat de Veteranendag van de Koninklijke Marine dit jaar weer zal plaatsvinden op donderdag 29 juni 2023 in Den Helder. Doordat er ook dit jaar Marinedagen zijn en tevens Sail Den Helder, zal er veel te zien zijn. Op deze donderdag is er ook de bekende Sail-in en kunnen veteranen veel zeilboten zien binnenvaren. Uiteraard zullen er op de marinehaven diverse schepen te bezoeken zijn. In de grote tent, waar een lekkere blauwe hap zal worden geserveerd, is er na de opening ook veel muziek te horen van onder andere Corry Konings.

Via Mijn NLVi op de website van het Nederlands Veteraneninstituut meldt u zich eenvoudig aan. Ga hier naar de website van het Nederlands Veteraneninstituut. U logt in op uw eigen pagina waar u het evenement Veteranendag Koninklijke Marine zal zien staan onder het kopje: evenementen. Let op: het betreffende e-mailadres moet wel bij ons bekend zijn, anders werkt het niet.

Neemt u een partner/begeleider mee naar de Veteranendag, dan worden voorletter(s), tussenvoegsel(s), achternaam, geboortedatum en geboorteplaats van uw partner/begeleider gevraagd om u samen toegang te verlenen tot het terrein.

Heeft u geen internet, dan kunt u uiteraard ook bellen met het Veteranenloket: 088-334 00 00.

Na opgave krijgt u de benodigdheden uiterlijk een week voor de Veteranendag thuisgestuurd.

Let op; aanmelden kan tot 15 juni 2023!

Tevens willen wij u er alert op maken dat op 24 juni de Nederlandse Veteranendag in Den Haag weer gehouden wordt en dat u zich daarvoor ook nog aan kunt melden. Dit kan tot 1 mei 2023.

Met vriendelijke groet,
Nederlands Veteraneninstituut