Hoe doe je mee aan het COM detachement – voor alle marinier veteranen – tijdens het NLVD 2023 defilé?
Als marinier veteraan wil je natuurlijk niet ontbreken tijdens het NLVD defilé op 24 juni. Maar hoe zorg je ervoor dat je op de beste plek loopt, direct vooraan in het COM detachement en pal achter de COM fanions? Het antwoord is simpel: door mee te lopen met het pilot peloton in het nieuwe vrijetijdstenue!

Het pilot peloton zal dit jaar weer worden geformeerd, en jij kunt daarbij zijn. In het vrijetijdsuniform draag je een stoere zwarte Berghaus outdoor broek, een mosgroene kwaliteitspolo van James Harvest met het geborduurde nieuwe COM-logo, en natuurlijk een bijpassende zwarte militaire riem. Je zorgt zelf voor je mariniersbaret, zwarte (bij voorkeur hoge) schoenen en zwarte sokken.

Om mee te lopen in het detachement krijg je het kledingpakket ter waarde van € 141,25 bijna cadeau, je betaalt slechts een eigen bijdrage van € 25,00. Daarnaast ontvang je een kortingsvoucher van 10% die je kunt besteden in de winkel en/of webshop van LV Equipment.

Hoe meld je je aan? Geef simpelweg je kledingmaten door aan Frans van der Schuur via het e-mailadres voorzitter@comflevoland.nl. De broekmaten variëren van 28-30 tot en met 42-34, en de polo is verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL.

Het peloton kan alleen worden geformeerd bij minimaal 24 aanmeldingen. Daar zijn we nog niet, dus meld je snel aan. En zegt het voort!

Kortom, mis deze kans niet om meet te defileren tijdens het NLVD 2023 op 24 juni. Meld je vandaag nog aan en loop voorop in het COM detachement!