Wij weten als geen ander dat het super belangrijk en leuk is dat iedereen kan sporten. Sporten, dansen, zwemmen e.d. is goed voor een gezonde lichaam en geest.

Daarom willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen zodat mensen met een handicap een kans krijgen om te sporten. Op 11 december 2023 starten wij om 10:00 uur met onze speedmars. VG Sport Zwolle geeft mensen met een beperking (verstandelijk en/of lichamelijk) de gelegenheid om lekker te bewegen. Want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen! Dankzij vrienden, sponsoren en subsidiegelden kunnen we het mogelijk maken om de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Helpt u ook mee?

 

 

 

Steunactie is een initiatief van Sponsor Europe B.V.. Sponsor Europe is sinds 2003 actief met het helpen van de brede non-profit sector met fondsenwerving en geldinzamelacties. Sponsor Europe heeft al meer dan 6000 clubs, verenigingen, scholen, stichtingen, goede doelen, scouting, kerken, zorgcentra, teams, klassen, projecten en andere groepen en individuen geholpen succesvol geld in te zamelen.

Klik hier voor meer informatie