Nieuws

11 juni 2018

Reünie 9 juni 2018

Contact Oud en Actief Diende Mariniers (COM)

Zaterdag 9 juni was het weer zover de jaarlijkse, landelijke, Reünie omgeven door Sport en Spel. Deze dag, 29eeditie, vond plaats in de stralende. Alle oud en actief dienende mariniers, met hun partners, konden elkaar weer ontmoeten in een overvol programma met sport en spel en een gezellig samenzijn.

(meer…)

In de vergadering van de Raad van Afgevaardigden (RvA) van donderdag 31 mei jl. trad Sjaak Severs terug als voorzitter. Hij heeft deze functie dan gedurende 10 jaar vervuld. In diezelfde vergadering benoemde de RvA Piet Kruithof tot de nieuwe voorzitter.

(meer…)

Welkom op de geheel vernieuwde website van het Contact Oud- en actief dienende Mariniers (COM). Na maanden van onderzoek en ontwikkeling, vele uren discussiëren over de opzet en het design, the looks and feel, is de site nu dan eindelijk geheel operationeel. En wat zijn wij er trots op, want er staat ook wel wat! Een moderne intuïtieve site, geheel in lijn met de eisen van deze tijd. Responsive, dus leesbaar op alle devices, zoals pc, laptop, smartphone en tablet. Makkelijk in gebruik en uitdagend voor zowel de jongere- als oudere (oud-)marinier. (meer…)